Een volledig geautomatiseerde en ultramoderne zuivelproductie-installatie

footer-logo

Kri Kri SA werd opgericht in 1954 en is een zuiver Grieks bedrijf. Het is één van de meest gerenommeerde, gereputeerde en snel groeiende bedrijven in de zuivelindustrie. Kri Kri zuivelindustrie is actief in de bredere sector van zuivelproducten, biedt een groot assortiment aan roomijs, yoghurt en yoghurtijs aan en is uiterst competitief dankzij de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De bureaus van het bedrijf en zijn hoofdproductie-installatie liggen in Serres, in het noorden van Griekenland, dat de streek is met de grootste productie van Griekse melk. Dankzij de nabijheid van het bedrijf tot de belangrijkste melkzone van het land hebben we toegang tot de best mogelijke melkkwaliteit en is de versheid van de melk bij ontvangst gegarandeerd.

Onze ultramoderne yoghurtproductie-installatie met een dagelijkse capaciteit van 200 ton bestaat uit volledig geautomatiseerde productielijnen die strikt geïsoleerd zijn van externe omstandigheden en volledig gecontroleerd worden door röntgeninspectiesystemen.

Kri Kri is exportgericht en exporteert momenteel het merendeel van zijn producten naar verschillende landen in Europa, de Balkan en het Midden-Oosten. De producten worden ook verkocht in enkele grote internationale warenhuisketens.

vennootschap